TV4 startar science fiction-kanal

TV4 fortsätter att lansera nischkanaler och satsar på en science fiction-kanal som startar den 29 februari!

Som gammal sf-nörd kan jag inte bli annat än glad. Jag håller tummarna för att satsningen håller. Science fiction är ju av hävd inte någon gigantisk genre i Sverige, men samtidigt är det ju, som sägs i pressmeddelandet, en genre med väldigt intresserade och entusiastiska anhängare.

Vågar man hoppas att den norska tv-serien Blindpassasjer finns med på inköpslistan? Den var riktigt skön, vill jag minnas.

Beam me up, TV4!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Föregående post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>