Politik är bäst på bio

Charlie Wilson’s War

Jag har inte så bra koll som jag borde ha just nu, så tack till The Movie Hamlet som uppmärksammade mig på Charlie Wilson’s War. Det ser ut att vara en film helt i min smak: politiskt tema, Aaron Sorkin (Vita huset) som manusförfattare och Mike Nichols (Mandomsprovet, Spelets regler) som regissör. Tom Hanks och Julia Roberts är inte illa som stjärnduo, men spana för allt i världen in Philip Seymour Hoffmans på bilden här ovanför. Bara hans look hade varit tillräckligt för att sälja in den här filmen till mig.

Med tanke på att jag har en skaplig fetisch på president/politikfilmer så lär jag få anledning att återkomma i det här ämnet.

Bonuslänk: Tio filmpresidenter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. ”Med tanke på att jag har en skaplig fetisch på president/politikfilmer så lär jag få anledning att återkomma i det här ämnet.”

    Jo, det är samma här. Men jag har en känsla av att filmen är så pass bra att ingen kan se ner på en. 🙂

  2. Crippa

     /  12 december, 2007

    Haha, vad härligt med någon mer som har samma snuskiga böjelser. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *