Depp, Law & Farrell ersätter Heath Ledger

Heath Ledger

Heath Ledgers bortgång innebar som bekant att Terry Gilliams kommande och ännu inte färdiginspelade film The Imaginarium of Doctor Parnassus stod utan huvudrollsinnehavare. Det har spekulerats i att man skulle försöka använda en CGI-version av Ledger för att spela in återstående scener.

Så blir det dock inte. Nu berättar Terry Gilliam att tre olika skådespelare hoppar in för att avsluta Ledgers roll. Och det är inte vilka grabbar som helst utan Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell som ska göra jobbet. Storyn är tydligen sådan att den ger utrymme för att låta Ledgers figur spelas av olika personer:

”Since the format of the story allows for the preservation of his entire performance, at no point will Heath’s work be modified or altered through the use of digital technology. Each of the parts played by Johnny, Colin and Jude is representative of the many aspects of the character that Heath was playing.”

Tack och lov, säger jag. Jag kan ha åsikter om en del av Colin Farrells insatser genom åren, men hellre Colin än en lågbudgetproducerad Ledger-avatar.

Andra bloggar om , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>