Hulk för dig som hatade Hulk

The Incredible Hulk.

Jaha, joho, nu har jag till sist tagit mig en titt på trailern till The Incredible Hulk, och det såg ju svullet ut. Tyvärr kittlar det mig inte särskilt mycket. Jag har varit tveksam till den här filmen och trailern får mig tyvärr inte på andra tankar.

Missförstå mig rätt nu: Den här filmen kommer säkerligen att fylla sin uppgift, nämligen att tillfredsställa dem som tyckte att den förra Hulk-filmen var konstig och långsam och sugig i största allmänhet.

Nu hör jag emellertid till den lilla minoritet av mänskligheten som faktiskt tyckte att Ang Lees Hulk var en riktigt bra film. Jag tyckte Eric Bana passade väldigt bra i huvudrollen, jag gillade hur Lee tog tid på sig att bygga upp storyn, jag gillade den lekfulla redigeringen och jag hade inga problem med den utskällda CGI-Hulken heller. (Däremot kan jag hålla med om att det blev lite väl mycket Nick Nolte. Men så blir det ju ofta.)

The Incredible Hulk kommer med största sannolikhet att bli your average superhjälte-specialeffekts-actionextravaganza. Och eftersom jag var väldigt glad över att Ang Lee hade modet att gå en helt annan väg och försöka ingjuta lite originalitet i spandexgenren så har jag svårt att trigga på den här versionen.

Dessutom tror jag att jag kommer att sakna Sam Elliott och hans magnifika mustasch.

Andra bloggar om , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>