Ännu mera Nine Inch Nails gratis!

Nine Inch Nails. The Slip.

För bara ett par månader sen släppte Nine Inch Nails delar av sitt instrumentalalbum Ghosts gratis på nätet, vilket ju var allmänt trevligt (läs här).

Nu är han igång igen (och med ”han” menar jag givetvis Trent Reznor, som tycks ha drabbats av en sinnessjuk kreativitet sedan han slutade knarka). Idag släppte han ett helt nytt NIN-album, The Slip, på sin sajt, och den här gången är hela härligheten alldeles gratis – 10 nya spår som spänner från nåt slags industriell elektrogroove till nåt slags lika elektrisk ambient (nä, jag är inte så bra på musikaliska genrebeteckningar).

thank you for your continued and loyal support over the years – this one’s on me

skriver Reznor på nin.com.

Tack själv, Trent. Jag är halvvägs igenom första genomlyssningen just nu och hittills låter det rätt bra. (Och en fysisk version av plattan kommer i juli, för den som vill ha nåt att ställa i skivhyllan.)

Gå hit för att hämta plattan själv.

Andra bloggar om , ,

Föregående post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *