Roligt tidsfördriv för filmnördar

Empire har ett klurigt litet quiz där det gäller att gissa 46 filmer enbart utfrån en enstaka bokstav från affischerna. Jag har knäckt 31 stycken men nu har jag kört fast lite. Flera av de som återstår ser ohyggligt bekanta ut, men jag kan inte riktigt pricka in dem. Nummer 37, till exempel – jag VET vad det är men kommer inte på det. Samma sak med nummer 17. Och 19, för den delen.

Damn, nu kan jag inte släppa det här förrän det är löst.

Hur många fixar ni? Och inget fusk nu.

Andra bloggar om , ,

Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Anna TS

   /  20 juni, 2008

  Fan, Crippa. Tack för det här. Nu är kl snart halv två och här sitter jag och blir galen. Men jag har löst nr 17 iaf. Vi kan utbyta kunskaper när vi ses.
  *morr*

 2. Anna TS

   /  21 juni, 2008

  28 nu…arrrggghh.

 3. AAARGH. HAAAAAAT!

 4. Crippa

   /  24 juni, 2008

  Uppe i 39 stycken nu, med hjälp från Anna TS. Bara sju till. Puh…

 5. Daniel Holm

   /  10 juli, 2008

  nr 37 är från filmen showgirls

  /Daniel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *