Paris for president

"Thanks for the endorsement, white-haired dude."

"Thanks for the endorsement, white-haired dude."

Jag vet inte om ni hängt med i den amerikanska presidentvalskampanjen, men John McCain har fått en del kritik efter att han släppt en kampanjvideo där han jämför Obama med Paris Hilton och Britney Spears.

Nu är jag ingen fan av Paris Hilton och tycker till vardags att hon är rätt påfrestande. Men jag måste erkänna att jag tycker hennes svar på McCains video faktiskt är lite roligt.

Andra bloggar om , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>