Ny Bondtrailer

Biotrailern för Quantum of Solace kom ut på nätet häromdagen. Jag har så sakteliga börjat tycka att själva titeln faktiskt är ganska lockande, så jag hoppas att filmen håller måttet och kan ta den nystartade Bond vidare på ett bra sätt. Men det ser skapligt ut, eller vad tycker ni?

Andra bloggar om , ,

Föregående post
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Hej

  tänkte tipsa er om en ny svensk film som är jätterolig.

  Filmen har fått bra kritik av de som har sett den. Vi har fått jättemycket beröm för effekterna i filmen. Vidare har många tyckt att den skiljer sig jättemycket från svenska filmer. Det ser mkt mer ut som en Hollywood film.

  Skulle vara jättekul att höra vad ni tycker om filmen

  mvh

  http://www.reklamfilmer.nu/tm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *