Låt den rätte logga in

Jag brukar för det mesta ignorera de pr-utskick som landar i min mail, men den här gången tänkte jag faktiskt göra ett undantag eftersom det handlar om en film som jag har höga förhoppningar om och gärna pushar lite för.

Igår lanserades nämligen www.latdenrattekommain.se, där Tomas Alfredson under den närmaste månaden kommer att svara på publikens frågor om arbetet med vampyrfilmen Låt den rätte komma in.

Jag mer eller mindre sträckläste John Ajvide Lindqvists roman för några år sedan och tyckte den hörde till det bästa jag läst på svenska på rätt länge. Trailern tycker jag ser mycket lovande ut. Och att Tomas Alfredson sedan tidigare har den fantastiska Fyra nyanser av brunt på sin meritlista sänker ju inte förväntningarna.

24 oktober är det premiär.


Andra bloggar om ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>