If you can dance to it, it ain't music

Jag hittade en sajt där man kan snickra ihop sina egna spellistor och streama dem på exempelvis sin blogg. Det tyckte jag kunde vara en kul grej, men tji fick jag. När jag väl petat ihop en lista visar det sig att WordPress inte accepterar att man embeddar externa flash-spelare, så ni får helt enkelt hålla till godo med en länk. Inte så sexigt som jag hade tänkt, men i alla fall. Klicka här nedanför så får ni upp ett nytt fönster, och där klickar ni på den gröna ”Play”-ikonen så får ni 50 fantastiska och handplockade låtar i random ordning.

Och nej, inga av dem kan kallas för ”aktuella hits”.

Enjoy.

Mina favoriter på Finetune.com >>>

Andra bloggar om

Föregående post
Nästa post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *