Geek time!

spock500

En teaserposter gör ingen film, men jag tror faktiskt att J.J. Abrams kan vara rätt man att blåsa nytt liv i Star Trek. Och Zachary Quinto ser ju klockren ut som Spock. Första riktiga trailern släpps på måndag.

watchmen500

Jag är fortfarande lite vankelmodig när det gäller Zach Snyders filmatisering av Watchmen. Flera av figurerna känns lite för unga och snygga, och hur komprimerar man Moores story till spelfilmslängd? Samtidigt ser en del av det visuella som släppts ganska lovande ut.

preacher5001

Sam Mendes har tydligen skrivit på för att filma Preacher – om och i så fall när det blir av. Ett intressant val, men på samma sätt som när det gäller Watchmen handlar mycket om hur man komprimerar en massiv berättelse. Empire har en praktisk lathund för den som är obekant med Preacher.

Andra bloggar om , , , , ,

Föregående post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *