Eddie Izzard, hedersknyffel

izzard470

Hittade en notis om en man vid namn Will Pike som ligger förlamad efter att ha blivit skadad i terrordåden i Bombay. Pike och hans flickvän hade planerat att gå och se Eddie Izzard uppträda, men det gick ju inte. Pikes far skrev till Izzard och undrade om han kunde skicka en hälsning till Will för att lindra besvikelsen. Det gjorde inte Izzard. Han dök istället upp på sjukhuset och körde hela sin 90-minutersshow vid Pikes sjuksäng. Hedersknyffel. Vågar vi hoppas på ett Sverigesbesök med Stripped också så småningom?

Andra bloggar om , ,

Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Hejsan.

  Jag har en wordpress blogg (http://www.tv-klipp.se) och jag skulle vilja visa mina kommentarer som du gör. Är det något plugin eller är det någon inställning i wordpress?

  Det hade varit snällt som du svarat på frågan för jag vill verkligen ha det så.

  // LP

 2. HAr jag skrivit kommentarer. Jag vet inte varför jag skrev det. Jag menar kategorierna. Att dom visas på det sättet som du har det.

  Tex Huvudkategori 1
  underkategori
  underkategori
  underkategori till underkategori
  Huvudkategori 2
  underkategori

  Du fattar hur jag menar.

 3. I min förra kommentar så hoppade inte mitt exempel in som jag ville. Men jag hoppas du förstår ändå.

 4. Gick med i Twitter. Mest för att man kunde följa Eddies förehavanden direkt…. Sitter i en taxi till downtown New York osv, lät spännande. Till min besvikelse skriver Eddie mest om vädret. Och han erkänner där också ”Yes I’m obsessed by weather… För den som vill följa den väderintresserade Eddie med ständiga uppdateringar kring vädret där han befinner sig så behöver man dock inte vara med på Twitter – det går bra att följa på http://twitter.com/eddieizzard. Jag har nu gått ur Twitter. Mer om varför på min blogg http://www.me-we.me/?p=717#more-717

 1. I långkalsonger på Twitter « [mi:wi:] - sånt man har slutat tänka på när man är död. Blogg av Zigge Holmgren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *