I huvudet på Jean-Claude

jcvd480

För första gången i mitt liv är jag faktiskt lite nyfiken på en film med Jean-Claude van Damme i huvudrollen. Jag är ingen större vän av gamla avdankade actionbiffar, men däremot är jag en varm anhängare av att man ställer invanda uppfattningar på huvudet och undergräver vedertagen image. Vilket verkar vara ungefär vad man försöker göra i JCVD, som tycks vara Jean-Claudes svar på I huvudet på John Malkovich. Jag vet, det låter crazy, men att döma av vad som sagts och skrivits om den här filmen verkar det faktiskt fungera.

Atlantic Film ombesörjer den svenska premiären som är satt till den 27 mars. Trailers och grejor finns på den svenska JCVD-sajten.

Andra bloggar om ,

Föregående post
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. Som jag vill se den! Aaarrggh.

 2. Hej!

  Den nya adressen till Kritiker-RSS:en är:

  http://kritiker.se/rss/senaste-filmerna/

  mvh
  Marcus

 3. Crippa

   /  3 mars, 2009

  Tack för infon. Fixat!

 4. plox

   /  4 mars, 2009

  Lite sjukt att man kan köpa hem den på både Blueray och DVD innan den ens haft svensk biopremiär. GOO sweden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>