Crippas filmblogg förökar sig

dmw480

Jorå, så att jag satte igång en ny blogg. Huvudsakligen för att jag är komplett dum i huvudet och uppenbarligen har alldeles för mycket ledig tid.

Det andra skälet är att jag successivt skrivit mer och mer om katastroffilmer, och eftersom jag hittade förvånansvärt få bra sajter när jag googlade runt på det ämnet så fick jag för mig att det kunde bli en schysst temablogg.

Har ni hängt med här på Crippas filmblogg så har ni redan läst det mesta av det som ligger på Disaster Movie World, fast på svenska (japp, den nya bloggen är på engelska och kommer därmed att bjuda på ohyggligt många fler språkfel). Successivt kommer det väl att bli lite mer unikt material där, men mycket kommer att vara dubbelpublicering och räkna inte med någon högre inläggsfrekvens. Det mesta krutet kommer jag fortfarande att lägga här.

Det var det. Somna om.

Andra bloggar om ,

Föregående post
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Men guuuuuuuud, vad ambitiös du är! Och den är ju skitsnygg, din nya blogg. Hoppas du får många, långa, nördiga filmmän och filmkvinnor som besöker den. Det förtjänar den (och du).

  KRAM!!

  (Jag är nykter.)

 2. Crippa blir internationell!
  Det måste man älska.

 3. Jonas

   /  10 mars, 2009

  Jag vill ha Crippas top ten disatermovies-list för oss katastroffilmsnoviser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *