Lagom till sommaren är vintern tillbaka

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MoiQ64QUaqM]

Det känns som fel årstid att diskutera det, men History Channel har hur som helst släppt några teasers för tredje säsongen av Ice Road Truckers, som börjar den 31 maj. Vi som följer den i svensk tv får nog vänta till vintern, antar jag. Vilket i just det här fallet känns helt okej i mitt tycke.

Jag noterar med förtjusning att Alex är tillbaka. Det är i hög grad han och Hugh som gör serien. Dessutom tar de med en kvinnlig förare i år, vilket kan bli en intressant konstrast mot den massiva machostämningen.

Du som har Facebook kan kolla in en mycket tjusigare och längre trailer som än så länge inte verkar ha hamnat på YouTube.

Andra bloggar om ,

Föregående post
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Den måste man ju se!

    Nice blogg du har!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *