Årets trailer redan nu?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Fa7ck5mcd1o]

Det var först idag jag insåg att jag väntat hela livet på att få se en jättehaj anfalla ett flygplan…i luften. Trailern för Mega Shark vs Giant Octopus har varit överallt på nätet de sista dagarna så du har kanske sett den redan, men det vore väl tjänstefel att inte posta den.

Det här kan vara den bästa film som någonsin gjorts. Fast troligen inte. Risken är överhängande att det blir som med Snakes on a Plane: mycket roligare på idéstadiet än som färdig film. Men vi får väl se. Med lite tur blir det precis rätt sorts B-filmsskräp.

Man kan också konstatera att Lorenzo Lamas forsätter att gå från klarhet till klarhet.

Andra bloggar om ,

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Haha: tror jag väntat på det här jag också!

    Lorenzo L är ju verkligen…extraordinär. Han lyckas liksom förvåna en varje gång. Hans inhopp i ”The Bold & The Beautiful” är nog bland det värsta jag sett – och lyckas man sticka ut som B:ig i DEN serien så har man kommit långt!

  2. Hahaha! Det här kommer ALLTID vara något av det roligaste jag har sett! Priceless!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *