Tre snabba

2012_02_480

2012: Där ryker Vita huset...igen!

1. Jordens undergång: Häromdagen släpptes den första fullskaliga trailern för Roland Emmerichs kommande undergångsrulle 2012, och det ser ut att kunna bli en spektakulär historia, åtminstone vad gäller effektarbetet. När det gäller storyn ska man kanske inte vänta sig något alltför subtilt – men ni som följer Disaster Movie World vet att jag är mycket förlåtande när det gäller katastroffilmer…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F6hGgbE-r0k]

2. Mega-Shark vs. Giant Octopus: Jag skrev om trailern för den här b-rullen för ett tag sen, och nu har jag sett själva filmen. Den var, för att hålla det kort och koncist, fullkomligt värdelös från början till slut. Jag menar, den var inte ens så dålig att den var rolig. Den var enbart usel i alla avseenden: manus, skådespeleri, effekter, till och med klippning är kass. Allt du behöver se finns i trailern, som är ett under av elegans i jämförelse med the main attraction…

3. Vem recenserar recensenterna? Svaret på den frågan är The Critics, en blogg som recenserar bloggar. Nu har de även recenserat mig. Jag tackar för de vänliga orden och tar till mig kritiken om ojämn inläggsfrekvens. Jag försöker, men ibland…

Andra bloggar om , , ,

Föregående post
Nästa post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. fan jag hade ju hoppats att den skulle vara kalkon-värdigt rolig.. får nöja mig med trailern då..

  2. plox

     /  22 juni, 2009

    Nooo hade också hoppats på en kalkon-härlig film. Men men vi får väl vänta in 2012 då, lite jorden-går-under-film är ju alltid kul. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *