Radioaktiva rödbetor

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QwStrnqsIwo]

Jag råkade se en bit av ett för mig hittills okänt matlagningsprogram på Kanal 9 igår, och det åkte rakt in på listan över potentiell fylle-tv. Det hette Cooking in the Danger Zone. Konceptet är lite annorlunda. Istället för att stå och mysa i ett hemtrevligt kök som Per eller Leila, åker programledaren Stefan Gates runt till konflikthärdar och allmänt farliga områden för att kolla in vad man käkar där. Vilket innebär att Stefan käkar råtta i Indien eller äter middag med en gammal talibanledare i Afghanistan. Eller, som i avsnittet som jag såg en snutt av igår, smakar radioaktiv borstj i Tjernobyl. Kolla klippet ovan.

Andra bloggar om , ,

Föregående post
Nästa post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *