Äckliga kryp!

infestation480

Klicka på bilden för att se trailern.

Om du liksom jag tyckte att Eight Legged Freaks var rätt rolig så är det värt att kolla in trailern för Infestation – en liten skräckkomedi som ser ut att kunna bli klart underhållande. Filmen är gjord för Syfy (alltså gamla SciFi Channel med nytt fånigt namn) men lär säkert dyka upp på dvd så småningom, och får en entusiastisk första recension av Quiet Earth. Lagom ansträngande trailertips så här mitt i juli, tänkte jag.

Och hörni, det finns fortfarande tid att tävla om biljetter till Public Enemy.
Do it.

Andra bloggar om ,

Föregående post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. har inte sett 30 rock är den bra? 🙂

  2. Crippa

     /  19 juli, 2009

    Ja, väldigt rolig i mitt tycke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *