Tokmycket nomineringar till 30 Rock

fey480

Hej hej, Tina Fey.

Bara en snabbis för att berätta att den snärtiga komediserien 30 Rock, av och med fantastiska Tina Fey, fått 22 nomineringar inför Emmygalan. Det är, för att använda en fackterm, sjukt mycket. Jag ser inte 30 Rock så ofta som jag skulle vilja och har egentligen ingen uppfattning om hur tredje säsongen står sig jämfört med de tidigare, men jag är glad av ren princip. Börjar bli dags att köra ett litet race, tror jag.

På dramasidan är Michael C. Hall nominerad för Dexter, vars tredje säsong just börjat rulla i TV6. Det är ungefär den enda tv-serie jag orkar följa aktivt, så det var också trevligt.

Galan hålls i september.

Andra bloggar om , ,

Föregående post
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Jag tycker nog att 30 Rock tappat lite på slutet och det ältas i stort sett samma grejer om och om igen. Tycker det behövs något massivt snart, något som rör om i grytan ordentligt.

    Dexter är fantastiskt, min favoirtserie just nu skulle jag tippa. Inväntar säsong 3 med spänning!

    YAAAJ! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *