Nya tåg, nya tag

Foto: Henning Buchholz/SXC.hu

Foto: Henning Buchholz/SXC.hu

Som ni har märkt har det har varit si och så med uppdateringsfrekvensen på den här så kallade bloggen på sistone. Det beror på lite olika saker. I augusti hade jag semester och låg i allmän intellektuell koma, så det ber jag inte ens om ursäkt för. Semester är laga förfall i min bok. Däremot har jag lite dåligt samvete för den ganska segdragna motivationssvacka som slog till dessförinnan, och som gjorde att jag varken tittat särskilt mycket på film eller haft någon lust att skriva om det.

Men sådär kan man ju inte hålla på. Det är dags att se över prioriteringarna lite grann. För när allt kommer omkring är det ju löjligt kul att skriva en egen blogg.

Så – nya tåg, nya tag! Tre inlägg i veckan, minimum. Jag säger det offentligt här, för annars blir det inte av. Och håller jag mig inte till det löftet får jag skämmas i all min tid, för det är ju rätt patetiskt med bloggare som storslaget förkunnar att nu jäklar ska det bli andra bullar… och sen händer ingenting alls. I’ve seen it and it ain’t pretty.

I morgon: En svensk storfilm på en dvd nära dig.

Andra bloggar om ,

Föregående post
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. plox

   /  3 september, 2009

  Låter bra det Crippa!

  Måste säga att alla inlägg du skriver är hur bra som helst och jag lusläser det mesta – det är väl just bara att det är för lång tid mellan inläggen…

  Men två tummar upp – blogga på bara!

 2. Jag läser också din blogg för jämnan och är väldigt imponerad av din höga nivå.

  Men det kanske är just på grund av den låga inläggsfrekvensen du mäktar med att bibehålla den. Återstår att se. 😉

  Lycka till!

 3. Crippa

   /  3 september, 2009

  Tack! Nu blev det genast lite lättare att peppa sig själv! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *