Teasertrailer för Snabba cash

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dyC0Lz0PHiY]

En teasertrailer för filmatiseringen av Jens Lapidus succéroman Snabba cash har dykt upp på nätet, vilket var en nyhet för mig.

Har ögnat den ett par gånger och även om den inte riktigt får mig att gå i spinn tycker jag den ser hyfsat lovande ut. Rent utseendemässigt verkar castingen rätt lyckad, men jag känner inte till skådespelarna och jag har inte sett någon av regissören Daniel Espinosas tidigare filmer så ursäkta om jag förhåller mig lite avvaktande.

Jag läste boken för bara några veckor sedan under min semester. Inledningsvis tyckte jag mest att den kändes som en ripoff på James Ellroy – en av mina husgudar – både vad gällde upplägget och prosastilen, men successivt fick storyn och personerna grepp om mig. I slutänden tyckte jag att det var en riktigt spännande och välskriven historia i den mer hårdkokta genren men med omisskänneligt svensk prägel.

Filmen har premiär i januari 2010. Ska bli intressant att se.

Andra bloggar om , , ,

Föregående post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *