Katastroffilmssöndag

towering480

Mannen på bilden är Robert Wagner. Han spelar en figur som heter Dan Bigelow och är instängd på sitt brinnande kontor tillsammans med sin sekreterare som också råkar vara hans älskarinna. Om några sekunder kommer han att störta iväg genom lågorna i ett försök att ta sig ut och hämta brandkåren. Det kommer inte att lyckas. Inte ens den blöta handduken han svept runt huvudet kommer att rädda honom från en spektakulär död i slowmotion. Filmen heter the Towering Inferno, på svenska Skyskrapan brinner, och är en av de bästa katastroffilmer som finns. Vill du läsa mer om den finns en alldeles för lång recension ute på Disaster Movie World.

Föregående post
Nästa post
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. plox

     /  7 september, 2009

    Yaj! Såg också om den för bara någon månad sedan och den är nog faktiskt fortfarande i topp när det kommer till katastrof. Skön såpa-stämning, mycket som går åt helsike och en allmänt briljant film. Tre tummar upp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *