Nu ska vi voddla!

voddler480

Jag hör till dem som anmält mitt intresse för att testa den nya videotjänsten Voddler, och nyligen ramlade inbjudan in i mailen. Jag har inte hunnit göra mycket mer än att installera klienten och logga in för att se mig omkring, så jag har egentligen inte så mycket att säga än – mer än att jag håller tummarna för att det ska bli riktigt bra. Än så länge är filmbiblioteket naturligtvis ganska magert och de stora titlarna saknas, men man ska hålla i minnet att tjänsten bara är i betastadiet.

Första intrycket är ändå skapligt, även om jag redan nu tycker att ”väggen” med filmomslag är ett ganska otympligt sätt att presentera sortimentet. Inte heller har jag hittat en ordentlig sökfunktion, vilket är ett måste i förlängningen.

Finns det en sportslig chans att en gratistjänst för streamad film funkar? Jag är inte tillräckligt mycket affärsmänniska för att göra en initierad gissning, men jag hoppas ju på det. Jag tror att så småningom kommer marknaden att komma ikapp tekniken. Om det sedan blir Voddler eller någon annan liknande tjänst som lyckas är en helt annan fråga. Den som är först med något är inte alltid den som sedan lyckas slå mynt av det.

Andra bloggar om ,

Föregående post
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Michael

   /  24 september, 2009

  Halloj bara undrar en sak du säger att du nyligen har fått en voddler invite.
  Och jag undrar hur längesen det var du anmälde ditt intresse?
  För hade varit intressant att veta ungefär hur lång tid det kan ta.

 2. Crippa

   /  24 september, 2009

  Jag kommer inte ihåg exakt när jag anmälde mig men jag tror det var i början av sommaren. Sen spelar det nog lite roll att jag är kund hos Bredbandsbolaget, jag tror att deras kunder har fått lite förtur.

 3. Lyckos dig!

  Det var längesen jag skrev upp mig på listan, men har ännu inte fått någon invite. Men det är klart, jag är inte BBB-kund. Ni har ju en uttalad förtur.

  You basterds!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *