Gotta love the Bruce

surrogatebruce480

I och med den amerikanska premiären för Surrogates skickas en del kärlek genom bloggvärlden i riktning mot Bruce Willis. Hey U Guys listar sex av Bruces bästa, medan Cinematical ger oss sju argument för varför Bruce inte bara är en actionhjälte utan en bra skådis på riktigt.

Som ni vet är jag en ogenerad Bruce-anhängare – jag har till och med ägt ett exemplar av hans platta If It Don’t Kill You It Only Makes You Stronger (på vinyl, dessutom, och det finns en liten chans att den faktiskt står kvar nere i källarförrådet) – så jag vill bara instämma i hyllningarna. Det är ack så sant att The Bruce har medverkat i en hel del junk, men det är inte nödvändigtvis hans fel att vissa filmer inte hållit måttet.

Vad gäller specifikt Surrogates är jag inte helt övertygad om att den kommer att gå till hävderna som nån av Brucens bästa. Trailern övertygar inte riktigt. Jag menar, Bruce har ju hår i en massa scener! Men döm själv, för all del:

Andra bloggar om , ,

Föregående post
Nästa post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *