Trailer för dokumentären om Eddie Izzard

Från en husgud till en annan (och steget kunde väl knappast vara längre än från James Ellroy till den här killen). Jag är som bekant omåttligt förtjust i Eddie Izzard, och nu har till sist en trailer dykt upp för Believe, som är en dokumentär om Eddies liv och karriär so far. Jag tror men är inte hundraprocentigt säker på att det här är samma projekt som för några år sedan kallades Diva 51.

Jag vet inte vad man ska säga om trailern. Den känns lite rörig och jag vet inte om den direkt ger mig så mycket feeling för filmen – men i det här fallet spelar det ingen större roll eftersom jag kommer att se den så fort jag får chansen i vilket fall som helst. Fast först är det Hovet i december som gäller…

Andra bloggar om , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *