Katastroffilmssöndag 4

earthquakeinny480

Javisst, traditionen fortsätter! Den här gången med en fläskig historia om hur världens megajordbävning mosar New York City och ger ett antal människor chansen att utforska sina känslor i Aftershock: Earthquake in New York. Visste du inte att New York ligger i en jordbävningszon? Eller att jordbävningar har en rent terapeutisk effekt på medelamerikanen? Då ska du klicka dig vidare till Disaster Movie World.

Om jag vore en lite mer seriös person skulle jag skriva en essä om hur 9/11 satt spår i moderna filmer – vi kan ju lugnt konstatera att bilden här ovan daterar filmen till innan 2001 – men det är jag inte. Jag bara frossar obekymrat i tvivelaktig underhållning. Häng med!

Andra bloggar om ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *