Första trailern för The Expendables

expendables

Edit: Beklagar! Sedan jag postade nedanstående har tydligen Lionsgate sett till att trailern försvunnit från nätet, så jag förmodar att det inte var ett officiellt släpp. Så jag gör som biomaskinisten i Smala Sussie istället: berättar hur det gick. Eller nä, det gör jag inte. Men det var en massa explosioner i alla fall.

Japp, det är första trailern för Sylvester Stallones löjligt stjärnspäckade actionmaräng The Expendables som kommit till stan. Jag har inte brytt mig om att följa rapporteringen kring den här filmen särskilt noga. Jag tycker det räcker med att känna till det här: Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jet Li, Dolph Lundgren, Jason Statham, Eric Roberts, Bruce Willis, Danny Trejo och till och med ett inhopp från Arnold Schwarzenegger himself. Vem bryr sig om storyn? Det är väl typ bara van Damme och Seagal som inte fått vara med, och det kan vi nog leva med.

För att citera Dolph Lundgren i trailern: ”Bring it, happy feet!”

Andra bloggar om ,

Nästa post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Tjena crippa är ett fan av din blogg och undrar om du har eller om du skulle vilja vara medlem på filmtipset så man kan få en lite bättre överblick av dina filmer.

  2. Crippa

     /  14 oktober, 2009

    Kul att du gillar bloggen! Jag är faktiskt medlem på Filmtipset sen ett bra tag tillbaka, men jag har inte varit aktiv där på länge. Vill du kolla in mina betyg så sök på ”Hank Vermin” (fråga inte – det var länge sen jag reggade det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *