Men Ben och Gunnar då?

Aftonbladet kör ju sina filmsamlingar, som bekant, och nu är det Killinggängets samlade som gäller de närmsta nio veckorna. Först ut: Torsk på Tallinn.

Jag brukar inte shoppa film genom Bladet och gör det inte nu heller. Men för ett ögonblick tändes hoppet om att man faktiskt skulle erbjuda även de övriga tre av de fyra små filmerna från 1999. Alltså Gunnar Rehlin-filmen, Ben & Gunnar och På sista versen. I så fall hade jag faktiskt hakat på tåget. Torsk på Tallinn i all ära, den är verkligen mycket bra, men jag gillade de andra tre skarpt. I synnerhet Gunnar Rehlin och Ben & Gunnar. Tyvärr har de, till skillnad från Tallinn, aldrig kommit ut på dvd. Det är väldigt synd. Förutom att de är bra i egen rätt är de fyra små filmerna intressanta som bryggan mellan killingarnas tv-serier och den ganska fantastiska Fyra nyanser av brunt. Som inte heller finns med i den här samlingen som nu erbjuds.

Nu blir det I manegen, NileCity och Percy tårar som utgör resten av samlingen. Jorå, de är också roliga.

Andra bloggar om , ,

Föregående post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Relay

     /  30 november, 2009

    Ligger inte Killinggänget också bakom Spermaharen eller nåt sådant?

  2. Crippa

     /  1 december, 2009

    Jorå, det var också de.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *