Time out

Om man ska driva en filmblogg så bör man se ganska mycket film, och man bör göra det aktivt. Ingetdera stämmer särskilt väl in på mig just nu. Efter två år med den här bloggen börjar motivationen svacka betänkligt, och jag tycker sällan att jag har så mycket att säga i ämnet. Så istället för att skriva sporadiska och pliktskyldiga inlägg har jag bestämt mig för att pausa Crippas filmblogg. Time out tills vidare, med andra ord. Hur länge ”tills vidare” varar låter jag vara osagt så länge.

Däremot kommer jag att fortsätta med min andra blogg, Disaster Movie World, som känns desto roligare att jobba med, och som är ännu snävare nischad. Ibland kan begränsningar vara en fördel.

Ett väldigt stort tack till alla er som hängt med ända hit. Hoppas vi hörs igen.

Föregående post
Nästa post
Lämna en kommentar

11 kommentarer

 1. Tråkigt att höra, men stort tack för all trevlig läsning du bjudit på! 🙂

 2. Jag vet precis hur det känns med förpliktigande blogg när motivationen svackar, men jag håller med ovanstående talare: Stort tack för trevlig läsning under den här tiden. 🙂

 3. Anna W

   /  14 december, 2009

  Trist men fullt förståeligt! Lycka till med katastroferna.

 4. plox

   /  14 december, 2009

  Japp, tråkigt med pauser, även om jag kan relatera till känslan. Hoppas du återkommer Crippa. =)

 5. steffo

   /  14 december, 2009

  Jag behåller dig som favorit i väntan på att du återkommer!
  Tack för det du skrivit hitills! 🙂

 6. arruba

   /  14 december, 2009

  Fan Crippa du är en av favofilm bloggarna! Men jag förstår dig helt och hållet. Tack för en skön blogg:)

 7. Anton

   /  14 december, 2009

  Jäkligt synd men det är väl bara att förstå 🙂 Grym blogg hursomhelst. Läste igenom inläggen från början i somras och har sen dess tittat in med jämna mellanrum. Läsvärd som få andra filmbloggar. Hoppas du återupptar den någon gång då film i allmänhet intresserar mig mer än katastroffilm i synnerhet.

 8. Crippa

   /  15 december, 2009

  TACK allihopa! 🙂

 9. Jag är lite sent ute, men det här var en tråkig nyhet. Det är inte för inte din blogg är första träffen när man googlar ”filmblogg”.

  Tack för mycket bra läsning!

 10. Synd på en så trevlig filmblogg, saknar den!!

 11. Nu får det vara slut på time out. Jag vill ha come back!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *