Reznor om Finchers nya

Det visar sig att Trent Reznor, den drivande kraften bakom Nine Inch Nails, gör musiken till David Finchers nya film The Social Network. Just precis — den där Facebook-filmen som man har lite svårt att fatta vinkeln på. Nog för att Fincher är en filmbegåvning och stilist av stora mått, men hur spännande kan det bli med en film om några killar som kommer på en idé för en webbsajt?

Förhoppningsvis skitspännande. ”When I actually read the script and realized what he was up to, I said goodbye to that free time I had planned”, skriver Reznor på nin.com, och lägger till att filmen är ”really fucking good. And dark!”. Jag har inte koll på Reznors filmsmak, men jag hoppas han har rätt här.

The Social Network får svensk premiär den 22 oktober.

Andra bloggar om , , , ,

Nästa post
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Ja alltså Fincher är ju mitt absoluta favorit när det kommer till film, han är en gud. Men det är ju svårt att inte vara skeptiskt inför det här projektet. Haha, sen hur kan en film om en grupp människor som kläcker en websajts-idé vara mörk? Jag har svårt att ta in det, men den som lever får väl se. Men jag är som sagt – minst sagt skeptiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *