Katastroffilmstorsdag

Category 6: Day of Destruction

Chicago är i knipa! Två massiva stormsystem kolliderar över staden samtidigt som en hacker släcker ner elektriciteten i hela området. Brian Dennehy är gammal knarrig meteorolog. Dianne Wiest är energiminster. Randy Quaid spelar över så det skvätter i rollen som bindgalen tornadojägare. Och vad vi i slutänden kan lära oss av Category 6: Day of Destruction är att naturkatastrofer bara dödar människor som förtjänar det, samt att allting ordnar sig till det bästa om man fokuserar på kärnfamiljen. Recensionen ligger förstås på Disaster Movie World.

Andra bloggar om , ,

Föregående post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Är själv inte så mycket för katastroffilmer, men ibland lämpar de sig riktigt bra, exempelvis under stormiga, regniga filmkvällar med sällskap! Vi får hoppas sånt inte dyker upp nu i sommar, i alla fall!

    Grym blogg, har själv filmblogg (http://www.movieburger.blogspot.com) och kollar gärna in denna i framtiden! Som du sade på din förra blogg (på WordPress), svart är det nya svarta!

  2. PS. Med tanke på att min blogg även den är dränkt i svart. 😉 DS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *